''Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan?''

''Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan?''

Feyenoord heeft een uitstekend weekend achter de rug. De Rotterdammers wonnen zaterdagavond van Heracles Almelo en zagen concurrenten PSV en Willem II punten verspelen. De ploeg van Dick Advocaat staat nu op een derde plaats in de eredivisie.

Theo Janssen blikt in gesprek met VTBL terug op afgelopen weekend en ziet Feyenoord ook stappen maken. "Ik vind het ook knap wat Feyenoord doet. AZ staat er het beste voor, maar Feyenoord doet gewoon weer mee voor de tweede plaats. In onze competitie presteren, op Ajax na dan, weinig clubs echt stabiel. Als je een reeks overwinningen boekt, stijg je zomaar een flink aantal plaatsen. Dus er kan nog van alles gebeuren."

PSV heeft een dramatisch seizoen en ook sterspeler Steven Bergwijn staat op het punt om een miljoenentransfer te maken. De aanvaller vertrekt mogelijk naar Tottenham Hotspur FC. Wie moet zijn opvolger worden? Steven Berghuis is volgens Janssen een optie. ''Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen. PSV heeft dat lijntje eerder uitgegooid, toen er sprake was van een vertrek van Bergwijn naar Ajax."

[readmore=53133]

Lees meer over
PSV Willem II Steven Berghuis ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties