''Al zet hij me linksbuiten, ik ben blij dat ik minuten kan maken''

zaterdag 25 januari 2020 23:04 100.525 keer bekeken 91 reacties Pro Shots

De 2-3 overwinning is niet het enige positieve dat Feyenoord overhoudt aan de wedstrijd tegen Heracles. Ook Rick Karsdorp heeft voor het eerst sinds zijn blessure weer minuten gemaakt. Hij viel de laatste tien minuten in als middenvelder.

"Het is lekker om weer mee te doen met de jongens", begint Karsdorp in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik ben nu twee weken in training met de groep. Ik voel me voor het eerst echt lekker in mn vel zitten en ook fit. Het gaat de goede kant op."

"Ik heb langere blessures gehad", gaat Karsdorp verder. "Hier stond zes, zeven weken voor. Volgens mij was ik na vier weken al op het veld. Het ging heel snel en ik wilde heel graag. Misschien iets te snel, maar wat ik al zei, ik voel me lekker."

De liesblessure was niet nieuw voor de rechtsback van Feyenoord. "Ik denk dat ik hier veel te lang mee heb gelopen. Mijn eerste periode bij Feyenoord had ik al klachten, bij Roma heb ik klachten gehad en toen ik terugkwam bij Feyenoord weer. Dan ben je blij dat je uiteindelijk geopereerd kan worden en dat het maar vijf of zes weken heeft geduurd."

"Mijn lies was erg zwak", legt Karsdorp uit. "Daar is een matje geplaatst waardoor het wat sterker is geworden. Dat moet ertegenaan groeien. Daar staat die zes weken herstel voor. Dat is nu goed en ik heb het niet meer gevoeld."

Zijn eerste minuten sinds die blessure maakte Karsdorp niet op zijn eigen positie, maar als middenvelder. "De trainer vroeg of ik het kon. Al zet hij me linksbuiten, ik ben blij dat ik minuten kan maken. Ik train gretig en ik was blij met die minuten. Ik heb vroeger heel lang op het middenveld gestaan. De afgelopen week op de training ook een paar keer."

Gerelateerd nieuws
91 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 377 mensen actief, waarvan 83 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved