Miyaichi: ''Supporters van Feyenoord hebben me altijd gesteund''

Miyaichi: ''Supporters van Feyenoord hebben me altijd gesteund''

Ryo Miyaichi speelde een half jaar voor Feyenoord en heeft toen in zijn eerste wedstrijden veel indruk gemaakt. De buitenspeler werd gehuurd van Arsenal en hij gaf het elftal veel energie met zijn dribbels. De Japanner speelde twaalf wedstrijden in het shirt van Feyenoord en wist daarin drie keer te scoren.

Jaren daarvoor had de Japanner al een proefperiode bij Feyenoord afgewerkt. "Van die proefperiode bij Feyenoord herinner ik me wel heel veel, bijvoorbeeld dat ik met Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij heb gespeeld", vertelt de 27-jarige Miyaichi in gesprek met VICE Sports. "Toen ik vier jaar later door Arsenal aan Feyenoord werd verhuurd, zaten Bruno en Stefan er in het eerste elftal. Ze herinnerden me nog, dat was lekker binnenkomen."

Miyaichi is nog altijd onder de indruk van de Feyenoord-supporters. "Ze noemden me al snel Ryodinho, haha. Dat hoorde ik als ik op het veld aan het voetballen was, dat maakte me altijd enthousiast. De supporters van Feyenoord hebben me daarna altijd gesteund. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een geweldig half jaar was voor mij." Miyaichi speelt op dit moment in de tweede Bundesliga bij FC St. Pauli.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties