Supporters laten stem horen: ''Sjaak moet blijven''

Supporters laten stem horen: ''Sjaak moet blijven''

Bij Feyenoord blijft het onrustig in de top. Aanstaande zaterdag hervat de Rotterdamse club de competitie tegen sc Heerenveen, maar in de media gaat het voornamelijk over de machtstrijd die momenteel speelt. De soap lijkt voorlopig nog niet ten einde. Voetbal International heeft een uitgebreide reportage gemaakt van de onrust die heerst.

De Vrienden van Feyenoord komen vandaag bijeen om te vergaderen over de toekomst van Sjaak Troost. De stadionclub heeft na het vertrek van technisch directeur Martin van Geel geen geschikte opvolger kunnen vinden. Troost heeft de zware taak tijdelijk op zich genomen en keiharde afspraken gemaakt om daarna weer terug te keren in de Raad van Commissarissen. Daar is nu discussie over ontstaan.

''Probleem is dat de Vrienden van Feyenoord dat ontkennen en furieus reageerden. Troost zat in de rvc namens hen en ze vinden niet dat hij in die rol straks zijn eigen beleid moet kunnen en mogen beoordelen, want daarop is nogal wat aan te merken,'' schrijft het weekblad. Wat gaat de uitkomst worden van de vergadering? ''Ondanks externe en interne druk lijkt het besluit al genomen: Sjaak Troost keert niet terug.''

Wat als Sjaak Troost niet terugkeert in de RvC? ''Het is inderdaad niet ondenkbaar dat Van Bodegom ook stopt als Troost niet terugkeert. Dan heeft Feyenoord wel een directie, maar ineens geen rvc meer, doordat het andere lid van de commissarissen, Richard Bruens, weer aan de zijde staat van Sjaak en Toon.'' Supporters van Feyenoord hebben vandaag wederom hun mening laten horen. Er zijn spandoeken opgehangen met de tekst: ''Sjaak moet blijven.'' en ''Blokland rot op.''

Klik hier voor de complete reportage van Voetbal International.

Lees meer over
martin van geel sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties