Ophef over video Karsdorp: ''Sporters zijn soms net mensen''

Ophef over video Karsdorp: ''Sporters zijn soms net mensen''

Een video van Rick Karsdorp heeft voor nogal wat ophef gezorgd op sociale media. Op de beelden is te zien hoe de rechtsback van de Rotterdamse club met een kennis in een taxi zit, vermoedelijk na een avondje stappen en met een drankje te veel op. Feyenoord neemt de speler in bescherming en komt met een reactie. Het is niet duidelijk wanneer de video is opgenomen.

Woordvoerder Raymond Salomon reageert in gesprek met het Algemeen Dagblad op de beelden. ''Ik realiseer me dat, zeker op sportgebied, Tweede Kerstdag zo ongeveer de meest nieuwsluwe dag van het jaar is, maar dan nog... In een filmpje van welgeteld 11 seconden zien we Rick in een taxi die niets verkeerd doet of zegt, maar inderdaad lijkt het er op dat-ie een drankje op heeft. Als dat zo is, blijkt maar weer dat sporters soms net mensen zijn. En heeft ie in elk geval en waarschijnlijk bewust de goede periode uitgekozen, want de selectie heeft vakantie en spelers hoeven zich pas weer 5 januari te melden.''

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties