Feyenoord wil schoonschip maken en start 'Operatie Doorselecteren'

Feyenoord wil schoonschip maken en start 'Operatie Doorselecteren'

Dick Advocaat wil in januari schoon schip maken bij Feyenoord. De trainer wil van diverse spelers af die het niveau van de selectie naar beneden halen. Ook wil Advocaat samen met technisch directeur Frank Arnesen overbodige krachten laten gaan of verhuren.

De winter gaat mogelijk druk worden voor Feyenoord. Jan-Arie van der Heijden, Yassin Ayoub, Renato Tapia en Liam Kelly mogen vertrekken. Wouter Burger, Naoufal Bannis en Marouan Azarkan moeten tijdelijk elders ervaring opdoen. De Rotterdammers hopen met het budget de selectie te versterken. Advocaat wil er een middenvelder bij met scorend vermogen, maar de voorkeur gaat uit naar een extra spits. Nicolai Jørgensen blijft namelijk worstelen met zijn vorm.

Feyenoord is volgens Voetbal International al maanden bezig met Operatie Doorselecteren. ''Die staat in het teken van de nieuwe start die de club wil gaan maken. In dat licht past ook het eerdere vertrek van René Dannenburg, de coördinator van de medische staf. Het ontslag van de voormalige assistenten Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay valt evenmin daarvan los te zien. De verwachting is dat Feyenoord voor het einde van het seizoen nog wel afscheid zal nemen van meer personen binnen de club.''

Klik hier om het complete artikel te lezen

[readmore=52769]

Lees meer over
Dick Advocaat Renato Tapia Marouan Azarkan Naoufal Bannis Liam Kelly
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties