Marsman: ''Het voelt voor mij niet als een fout''

vrijdag 13 december 2019 00:08 69.415 keer bekeken 218 reacties Pro Shots

Na de 3-2 nederlaag van Feyenoord tegen FC Porto is de conclusie dat de tegendoelpunten te makkelijk werden weggegeven. Ook Nick Marsman, die tot nu toe de plek van de geblesseerde Kenneth Vermeer goed overnam, zag er in Portugal niet altijd even sterk uit. Zo leek de 1-0 een houdbare bal, maar ging hij via Marsman het doel in. 

"Bij alle goals gaan er altijd wel fouten vooraf", reageert Marsman in gesprek met VTBL. "We verliezen de bal op het middenveld en zij komen er snel uit. De bal wordt teruggelegd en ingeschoten. Ik zat er goed bij, maar denk ik dat ik veel pech had."

"De omstandigheden waren lastig", vervolgt Marsman. "Het veld was glad, zeker met deze bal. Volgens mij was het een korte afstand en kon hij beide kanten op schieten. Ik weet niet hoe 'ie erin ging, ik moet het nog terugkijken. Volgens mij glibberde hij de hoek in en ging hij via de binnenkant van de paal binnen. Dan heb je pech. Het voelt voor mij niet als een fout."

Gerelateerd nieuws
218 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 107 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74759 leden - Op dit moment zijn 998 mensen actief, waarvan 176 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved