Marsman: ''Het voelt voor mij niet als een fout''

Marsman: ''Het voelt voor mij niet als een fout''

Na de 3-2 nederlaag van Feyenoord tegen FC Porto is de conclusie dat de tegendoelpunten te makkelijk werden weggegeven. Ook Nick Marsman, die tot nu toe de plek van de geblesseerde Kenneth Vermeer goed overnam, zag er in Portugal niet altijd even sterk uit. Zo leek de 1-0 een houdbare bal, maar ging hij via Marsman het doel in.

"Bij alle goals gaan er altijd wel fouten vooraf", reageert Marsman in gesprek met VTBL. "We verliezen de bal op het middenveld en zij komen er snel uit. De bal wordt teruggelegd en ingeschoten. Ik zat er goed bij, maar denk ik dat ik veel pech had."

"De omstandigheden waren lastig", vervolgt Marsman. "Het veld was glad, zeker met deze bal. Volgens mij was het een korte afstand en kon hij beide kanten op schieten. Ik weet niet hoe 'ie erin ging, ik moet het nog terugkijken. Volgens mij glibberde hij de hoek in en ging hij via de binnenkant van de paal binnen. Dan heb je pech. Het voelt voor mij niet als een fout."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties