Advocaat: ''Dit geeft goede moed voor de toekomst''

donderdag 12 december 2019 23:14 39.675 keer bekeken 130 reacties Pro Shots

Feyenoord is uitgeschakeld in de Europa League. FC Porto was in eigen huis met 3-2 te sterk, waar Feyenoord een overwinning nodig had om nog kans te maken op overwintering. Trainer Dick Advocaat is echter niet ontevreden over wat zijn ploeg heeft laten zien.

"Ik vond het een onnodige nederlaag", begint Advocaat in gesprek met RTL 7. "Er zat veel meer in. We hebben de kans gekregen om minimaal gelijk te spelen. We gaven de goals wel heel makkelijk weg. Onnodig. Maar we kamen goed terug tot 2-2. In de tweede helft zijn wij de ploeg met de beste kansen. Die moet je op dit niveau maken, maar de instelling en bereidheid vond ik aardig."

"Het is een domper. Ik vond dat de ploeg minimaal een punt verdiende. Dat geeft alleen maar goede moed voor de toekomst. Als je ziet hoe ze tot de laatste minuut proberen om een gelijkspel te halen. Dat vind ik positief", gaat Advocaat verder. "Het is een ploeg die elk jaar bovenin meedoet in de Portugese competitie. Er lopen topinternationals in. Die hebben wij nog niet. Als je ziet hoe wij partij geven en op bepaalde momenten dominant waren, geeft dat voor de toekomst toch een positief gevoel."

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 68 mensen actief, waarvan 63 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved