Slory: "Geruchten over Jaden kloppen niet"

Slory: "Geruchten over Jaden kloppen niet"

De afgelopen tijd is er veel gezegd en geschreven over de Feyenoord Academy. Zo gonst het van de geruchten over jeugdspelers die ontevreden zijn en willen vertrekken bij de Rotterdamse club. Een van deze geruchten is een mogelijk vertrek van de 14-jarige Jaden Slory. De aanvaller van Feyenoord O15 verwijderde dit weekend alle Feyenoordfoto's van zijn Instagramaccount.

Echter wordt het gerucht over vertrek ontkracht door vader Andwele Slory (tevens oud speler van Feyenoord tussen 2007 en 2010). "Wij hebben niet de intentie om te vertrekken bij Feyenoord. Het is algemeen bekend dat er het een en ander gaande is in de jeugdopleiding en wij zijn hier over in gesprek met de club. Het enige waar we ons zorgen om maken is zijn ontwikkeling in het algemeen. Geruchten over dat wij direct vertrekken slaan nergens op, zolang Jaden nog plezier heeft bij Feyenoord is er wat ons betreft niets aan de hand."

Jaden Slory wordt gezien als een van de grote talenten van de Feyenoord Academy. Ook jongere broertje Dani (Feyenoord O12) speelt sinds dit seizoen in de jeugdopleiding. "Tsjah, lijkt me logisch! Feyenoord is onze club", zegt Pa Slory tegenover FR12.nl.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties