Berghuis: ''We zagen er fit uit''

Berghuis: ''We zagen er fit uit''

Feyenoord heeft in Arnhem niet weten te winnen van Vitesse. De ploeg speelde een zwakke wedstrijd, maar kreeg toch enkele grote kansen.

"Tot het laatste moment heb ik het gevoel gehad dat we 'm gingen maken", reageert Berghuis na de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Hij kwam op het laatst ook nog. We zagen er fit uit elke keer, we konden blijven gaan. Dat is een stap die we gezet hebben. Maar dit is gewoon zonde."

Berghuis vond het redelijk goed staan bij Feyenoord. "We hebben af en toe goed druk gezet. Af en toe lagen er ook grote ruimtes, maar Vitesse deed er weinig mee. Ze waren gevaarlijk opportunistisch, maar Botteghin en Senesi stonden goed te verdedigen. Daardoor konden we elke keer de bal oppikken. Dat was prima."

Met de zware maand die Feyenoord te wachten staat, haalt Berghuis vooral vertrouwen uit de fitheid die de ploeg vandaag toonde. "De tweede helft was positief daarin. Op het laatst stond Orkun nog slidings te maken, had Leroy nog intercepties. Dat hebben we nodig. Dan kunnen we gelijk weer aanvallen."

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Vitesse Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties