Marsman: ''Hier doe je het voor als voetballer''

Marsman: ''Hier doe je het voor als voetballer''

Nick Marsman is de gevierde man na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle. De derde keeper van Feyenoord was de tweede helft belangrijk met enkele uitstekende reddingen. De drie punten bleven mede door zijn reddingen in De Kuip.

''Je wil graag spelen en als je dan weer mag spelen is dat fantastisch. De eerste helft dacht ik, daar gaan we weer. Niks te doen en straks vliegt er weer één in. Voor mij is het fijn dat je wat te doen hebt en je team kan helpen. Op papier ben je derde keeper en dan krijg je niet vaak de kans om erin te komen. Als je dan de kans krijgt wil je je laten zien. De tweede helft was ik blij met de ballen die ik heb gekregen.''

Marsman kon zich onderscheiden. ''Genieten, hier doe je het voor als voetballer. Lang op gewacht. Dan beleef je het een beetje in een roes en ik hoop dat die nog even aanhoudt. Ik ben weer echt keeper.'' Het is nog niet duidelijk wanneer Kenneth Vermeer en Justin Bijlow weer inzetbaar zijn. ''Alles wat ik kan spelen wil ik spelen,'' sluit Marsman af in gesprek met FOX Sports.

Marsman krijgt misschien wel meer speeltijd dan waar hij rekening mee had gehouden. "Ik kwam hier om een stap vooruit te zetten qua niveau; een keepersgroep die je echt beter kan maken. Kenneth Vermeer en Justin Bijlow zijn echt twee goede keepers. Daar wilde ik graag deel uit van maken. Dat is allemaal uitgekomen, ik hier echt een betere keeper geworden. Ik heb kunnen werken aan dingen die wat minder waren in het verleden. Dat je dit er dan bij krijgt, is misschien wel bonus, ja"

[readmore=52606]

Lees meer over
Kenneth Vermeer De Kuip Justin Bijlow Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties