Fer: ''Twee makkelijke goals die we weggeven''

Fer: ''Twee makkelijke goals die we weggeven''

De teleurstelling overheerst bij Feyenoord na afloop van de wedstrijd tegen Rangers FC. De Rotterdammers hebben een wonder nodig om te overwinteren in Europa. Leroy Fer baalt flink van de 2-2. "Dit is teleurstellend. We hadden hier moeten winnen. We hebben genoeg kansen gehad in de eerste helft, maar we vergeten onszelf te belonen.''

"Het zijn twee makkelijke goals die we weggeven. Dat is ook de klasse van hun spits, maar ik denk dat wij daar beter moesten staan. Ik denk dat we daar naar onszelf moeten kijken. We probeerden in de laatste twintig minuten de goal nog te maken. Helaas zat het er niet in. Ik denk dat we heel hard gewerkt hebben over de hele wedstrijd. We hebben onszelf helaas niet beloond."

Feyenoord moet winnen van FC Porto en is afhankelijk van Rangers FC. Fer blijft vertrouwen houden. "Het is een klein kansje, maar we blijven geloven. Het wordt natuurlijk bij FC Porto een hele moeilijke opgave. We moeten hopen op een wonder," sluit de middenvelder af in gesprek met RTV Rijnmond.

[readmore=52578]

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties