Botteghin: ''Ongelofelijk dat hij geen rood geeft''

Botteghin: ''Ongelofelijk dat hij geen rood geeft''

Feyenoord heeft tegen FC Groningen niet de drie punten mee naar huis genomen. Een moeizame wedstrijd eindigde in 1-1. Na afloop sprak RTV Rijnmond met een teleurgestelde Eric Botteghin.

"Je wil hier natuurlijk drie punten halen", begint Botteghin. "We stonden goed en hebben weinig weggegeven, maar gaven wel een strafschop weg. Zij hebben ook de controle gehad, wij stonden te verdedigen. 1-1 is een terechte uitslag." Bij winst had Feyenoord kunnen klimmen naar het linkerrijtje. "Daarom ben ik ook heel teleurgesteld. Als we deze wedstrijd winnen en zondag thuis ook, sluit je weer bovenaan aan."

Na de wedstrijd ging het veel over de gele kaart voor Mike te Wierik, die volgens velen rood had moeten zijn. De verdediger haalde Sinisterra neer waar hij één op één op de keeper af had kunnen lopen. "Het is ongelofelijk dat hij geen rood geeft", reageert Botteghin. "De VAR moet het checken. Ze hebben er alle tijd voor. Het is zeker bepalend. Als we met een man meer komen te staan, kunnen we de wedstrijd misschien nog beslissen."

Lees meer over
Eric Botteghin Luis Sinisterra FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties