Toornstra over penalty: ''Ik had niet veel anders kunnen doen''

zondag 24 november 2019 15:09 70.335 keer bekeken 236 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Groningen. De Rotterdammers kwamen op voorsprong, maar het werd gelijk door een door Jens Toornstra veroorzaakte penalty. Na afloop verscheen hij voor de camera van FOX Sports.

"Ik zie hem op het allerlaatste moment, ik wilde gewoon die bal raken", zegt Toornstra over het penaltymoment. "Hij doet het ook slim. Ik had niet heel veel anders kunnen doen denk ik. Je ziet dat ik de bal wilde spelen, maar daar kopen we weinig voor. Het is gewoon pech denk ik."

Toornstra zag ook goede dingen in het spel van Feyenoord. "Met strijdlust zat het wel goed bij ons. We stonden hoe we wilden staan en hebben weinig weggegeven, maar in balbezit waren we best slordig. Ook als ik naar mezelf kijk; ik had een paar keer balverlies waar het helemaal niet had gehoeven. Daar hadden we meer uit kunnen halen."

"Onze passing kon allemaal beter, strakker en zuiverder. Zulke dagen zitten er ook wel eens tussen. Dan moet je veel strijdlust leveren en op die manier proberen resultaat te boeken. Het is zonde dat ik die penalty veroorzaak waardoor het 1-1 wordt", besluit Toornstra.

Gerelateerd nieuws
236 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74373 leden - Op dit moment zijn 629 mensen actief, waarvan 207 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved