Toornstra over penalty: ''Ik had niet veel anders kunnen doen''

Toornstra over penalty: ''Ik had niet veel anders kunnen doen''

Feyenoord heeft 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Groningen. De Rotterdammers kwamen op voorsprong, maar het werd gelijk door een door Jens Toornstra veroorzaakte penalty. Na afloop verscheen hij voor de camera van FOX Sports.

"Ik zie hem op het allerlaatste moment, ik wilde gewoon die bal raken", zegt Toornstra over het penaltymoment. "Hij doet het ook slim. Ik had niet heel veel anders kunnen doen denk ik. Je ziet dat ik de bal wilde spelen, maar daar kopen we weinig voor. Het is gewoon pech denk ik."

Toornstra zag ook goede dingen in het spel van Feyenoord. "Met strijdlust zat het wel goed bij ons. We stonden hoe we wilden staan en hebben weinig weggegeven, maar in balbezit waren we best slordig. Ook als ik naar mezelf kijk; ik had een paar keer balverlies waar het helemaal niet had gehoeven. Daar hadden we meer uit kunnen halen."

"Onze passing kon allemaal beter, strakker en zuiverder. Zulke dagen zitten er ook wel eens tussen. Dan moet je veel strijdlust leveren en op die manier proberen resultaat te boeken. Het is zonde dat ik die penalty veroorzaak waardoor het 1-1 wordt", besluit Toornstra.

Lees meer over
Jens Toornstra FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties