Advocaat: ''Ié pas in januari of februari weer inzetbaar''

Advocaat: ''Ié pas in januari of februari weer inzetbaar''

Dick Advocaat hoopt zondag zijn eerste thuisoverwinning als trainer van Feyenoord te boeken. De Rotterdamse club ontvangt in eigen huis RKC Waalwijk, dat op de laatste plaats op de ranglijst staat. De trainer moet het doen zonder een aantal basisspelers.

Eric Botteghin, Edgar Ié en Rick Karsdorp ontbreken tegen de Waalwijkers. "Bij de blessures moeten we niet te lang stilstaan. Botteghin kan niet spelen, Karsdorp ook zeker niet. Ié is in januari of februari pas weer inzetbaar. Dat duurt in ieder geval zes weken. Karsdorp moet de fitheid krijgen van twee jaar geleden. Dan kan hij de kwaliteiten leveren waarom AS Roma hem wilde hebben. Hij weet zelf ook dat we beter moeten en dat hij ook beter moet."

Ook Fer keert terug in de basiself. "Ik heb daar niet over getwijfeld. Ik wil de eerste groep eerst de kans geven en vanuit daar kijken wat er te wisselen valt. Fer is de eerste keuze. Afhankelijk van hoe hij presteert kan Renato Tapia in het elftal komen", zegt hij tegen FOX Sports.

Lees meer over
Fox Sports Eric Botteghin Dick Advocaat Rick Karsdorp Renato Tapia Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties