Berghuis: ''De tweede helft waren we te slordig''

Steven Berghuis was belangrijk voor Feyenoord met een doelpunt in de eerste helft. De aanvaller scoorde vanaf de stip, maar het was uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning. De ploeg van Dick Advocaat kwam niet goed uit de kleedkamer en speelde uiteindelijk gelijk.

Feyenoord kon na de 1-0 niet doordrukken. ''De eerste helft hebben we een paar goede mogelijkheden gehad om een doelpunt te maken. De tweede helft zijn we slordig en komen we niet van onze eigen helft af en dan roep je het over jezelf af.''

''Ik ben aanvaller en van mij worden goals en assists verwacht. Je probeert creatief te zijn met de backs die eroverheen komen. Dat zag er een paar keer goed uit, maar het was slordig,'' vertelt Berghuis in gesprek met FOX Sports.

Feyenoord staat nu derde in Groep G. Rangers FC wist thuis te winnen van FC Porto. Hierdoor gaat het lastig worden voor de Rotterdammers. ''Ik moet de stand bekijken, maar een gelijkspel (tussen Rangers en Porto - red.) was voor ons beter geweest.''