VVV-Venlo start onderzoek naar Feyenoord-supporters

VVV-Venlo start onderzoek naar Feyenoord-supporters

VVV-Venlo is niet blij met enkele Feyenoord-supporters op de thuisvakken. De club schrijft in een uitgebreid statement dat het om een groep gaat met 'kwaadwillende bedoelingen' en start dan ook een onderzoek om dit in de toekomst te voorkomen.

Directeur Marco Bogers reageert: ''Ondanks alle genomen veiligheidsmaatregelen, hebben diverse stadionbezoekers gistermiddag derhalve een zeer vervelend gevoel overgehouden aan het bezoeken van Covebo Stadion - De Koel -. Dat vindt de club een zeer kwalijke zaak en daar willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden.''

VVV-Venlo heeft, met het oog op deze risicowedstrijd, in overleg met de lokale driehoek diverse maatregelen genomen zoals het traceren en blokkeren van de kaartverkoop voor thuistribunes aan Rotterdamse supporters. Daarnaast was er sprake van een ‘risicowedstrijd’ met bijbehorende verscherpte regelgeving voor o.a. de ticketverkoop, toegangscontrole en het scheiden van bepaalde tribunevakken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties