Van der Heijden: ''Gevoel dat Stam niet alles zelf besloot''

zondag 3 november 2019 16:47 99.560 keer bekeken 167 reacties Pro Shots

Voor Jan-Arie van der Heijden was het een erg mooie middag. Hij speelde sinds lange tijd weer een wedstrijd voor Feyenoord en wist die ook nog eens met 0-3 te winnen.

"Het was niet altijd even leuk", verklaart Van der Heijden na afloop aan FOX Sports. "Iedere speler wil altijd spelen. Dat was niet aan de orde. Ik heb niet heel veel anders gedaan. Mijn weekenden zagen er iets anders uit, maar ik ben voor mezelf goed blijven trainen en heb gewoon meegetraind met de selectie. Het ging eigenlijk heel goed. Ik wachtte tot ik weer een kans zou krijgen. Die is vandaag gekomen."

Ondanks dat Van der Heijden onder Jaap Stam niet speelde, wil hij niet zeggen dat hij blij was met het vertrek van de trainer. "Ik denk dat de vork iets anders in de steel zit. Ik had het gevoel dat hij niet helemaal zelf alles besloot. Ik weet niet hoe het eruit zag, maar ik had een goede band met Jaap. Ik praatte veel met hem, hij was met me bezig. Dat ik er niet rouwig om was dat hij wegging, klopt niet. Het was een goede trainer en ik had een goede band met hem."

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 51 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 39 mensen actief, waarvan 32 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved