Advocaat: ''Je kunt niet gelijk verwachten dat ze alles goed doen''

Advocaat: ''Je kunt niet gelijk verwachten dat ze alles goed doen''

Dick Advocaat heeft zijn eerste wedstrijd bij Feyenoord met 0-3 gewonnen. De nieuwe trainer zag nog niet het voetbal dat hij verlangt, maar is blij met het resultaat.

"Het kan beter, maar als je de eerste wedstrijd uit wint met 0-3, is dat een goede uitslag", zegt Advocaat in gesprek met FOX Sports. "We waren overijverig. Daardoor maakten we ook wat foutjes. Ondanks dat hebben we niet veel weggegeven. De tweede helft hebben we tegen tien man nog wat mogelijkheden gehad, maar die hebben we niet goed uitgespeeld."

De 0-1 kwam van Nicolai Jorgensen, van wie bekend is dat hij liever niet op kunstgras speelt. "Ik heb gezegd dat 'ie moest spelen. Daarover moet je niet in discussie gaan. Hij wilde graag. Hij was overijverig op de training. Ik vond hem vandaag heel nuttig voor het elftal en hij maakte een prachtige goal. Daar ben ik heel blij mee."

"Het kan allemaal nog beter", erkent Advocaat. "Op bepaalde momenten waren we slordig aan de bal. Maar er waren ook heel goede momenten. Je kunt niet gelijk verwachten dat ze alles precies goed doen."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties