Vermeer: ''Het ligt echt niet aan de trainer''

Vermeer: ''Het ligt echt niet aan de trainer''

De wedstrijd tegen Ajax was na zeven minuten spelen al voorbij voor Feyenoord. De Rotterdammers zakken door de nederlaag naar de twaalfde plaats op de ranglijst. Doelman Kenneth Vermeer spreekt van een 'verschrikkelijke middag' en steunt, net als Eric Botteghin en Jens Toornstra, trainer Jaap Stam na afloop van het duel.

''Het ligt echt niet aan de trainer. Wij zijn een topclub. Alleen wel met een elftal dat elke wedstrijd met ziel en zaligheid moet spelen. Dat deden we niet tegen Ajax en dan krijg je wat we hebben gekregen,'' vertelt Vermeer in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Een verschrikkelijke middag tegen de aartsrivaal die altijd gretig is om ons te vernederen. Het punt 'tot hier en niet verder' was wat mij betreft al aangebroken en nu helemaal.''

Eric Botteghin sprak ook na afloop van de verloren Klassieker direct zijn vertrouwen uit richting de trainer. ''Stam is gewoon een goede trainer. De spelers moeten het doen. Wij staan achter de trainer.'' Feyenoord moet er zondag in Venlo staan. De Rotterdammers nemen het dan om half drie op in De Koel tegen VVV-Venlo.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Eric Botteghin Jens Toornstra ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties