Stam: ''Reëel zijn en proberen schade te beperken''

Stam: ''Reëel zijn en proberen schade te beperken''

Jaap Stam kent met de 4-0 nederlaag in Amsterdam misschien wel het dieptepunt van zijn periode als trainer van Feyenoord. In gesprek met FOX Sports geeft hij aan bepaalde gemaakte afspraken niet terug te hebben gezien in het veld.

"We hebben het gehad over compact blijven staan en wachten op het juiste moment om uit te stappen. Af en toe kun je doordekken. Maar dat zijn allemaal beslissingen die gemaakt moeten worden in korte tijd", aldus Stam.

In de rust was de stand van 4-0 al bereikt. "In de kleedkamer zijn er dan een aantal spelers die wat zeggen. Dan geef je zelf het een en ander aan en moet je reëel zijn en proberen de schade te beperken. Je wil er niet nog meer tegen krijgen, zo simpel is het. Gelukkig blijft het daarbij."

Steven Berghuis werd in de rust gewisseld, volgens de club komt dat door een blessure. "Hij had al langer last van z'n knie", zegt Stam daarover.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties