Bern vreest komst 'hooligans uit Rotterdam'

woensdag 23 oktober 2019 06:00 107.070 keer bekeken 268 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen Young Boys in de groepsfase van de Europa League. Het uitvak is volledig uitverkocht en ook is de verwachting dat veel supporters zonder kaart de trip naar Zwitserland gaan maken. In totaal zijn er 1800 kaarten verkocht aan supporters van Feyenoord.

De politie is bang voor ongeregeldheden en vreest voor de komst van supporters zonder kaart naar Bern. Voor donderdag zijn er dan ook extra maatregelen genomen. Volgens de politie zullen er honderden Feyenoorders zonder kaart afreizen. Enkele supporters die de trip naar Zwitserland hebben gemaakt werden op de grens gecontroleerd of ze in het bezit zijn van een wedstrijdkaart. Op de vraag wat de gevolgen zijn voor supporters zonder kaart wilde men geen commentaar geven.

Zwitserse media melden dat er dan ook extra maatregelen genomen zijn. ''De hooligans van Feyenoord worden in heel Europa gevreesd. Omdat de Feyenoord-hooligans alles eisen van de politie van Bern, moeten bijna alle politiebureaus worden gesloten vanwege een gebrek aan personeel,'' zo omschrijven de lokale media de situatie.

Gerelateerd nieuws
268 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 100 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70434 leden - Op dit moment zijn 662 mensen actief, waarvan 257 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved