Bern vreest komst 'hooligans uit Rotterdam'

Bern vreest komst 'hooligans uit Rotterdam'

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen Young Boys in de groepsfase van de Europa League. Het uitvak is volledig uitverkocht en ook is de verwachting dat veel supporters zonder kaart de trip naar Zwitserland gaan maken. In totaal zijn er 1800 kaarten verkocht aan supporters van Feyenoord.

De politie is bang voor ongeregeldheden en vreest voor de komst van supporters zonder kaart naar Bern. Voor donderdag zijn er dan ook extra maatregelen genomen. Volgens de politie zullen er honderden Feyenoorders zonder kaart afreizen. Enkele supporters die de trip naar Zwitserland hebben gemaakt werden op de grens gecontroleerd of ze in het bezit zijn van een wedstrijdkaart. Op de vraag wat de gevolgen zijn voor supporters zonder kaart wilde men geen commentaar geven.

Zwitserse media melden dat er dan ook extra maatregelen genomen zijn. ''De hooligans van Feyenoord worden in heel Europa gevreesd. Omdat de Feyenoord-hooligans alles eisen van de politie van Bern, moeten bijna alle politiebureaus worden gesloten vanwege een gebrek aan personeel,'' zo omschrijven de lokale media de situatie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties