Berghuis over uitvak: ''Dat hoor ik alleen bij Feyenoord''

Berghuis over uitvak: ''Dat hoor ik alleen bij Feyenoord''

De kritiek op Jaap Stam en de spelers neemt flink toe na de nederlaag tegen Fortuna Sittard. Ook Het Legioen in Sittard liet zich duidelijk horen vanuit het uitvak met diverse spreekkoren. Steven Berghuis hekelt enkele supportersleuzen en steunt de trainer.

"Ik vind het ongelofelijk. Ik hoor al 'Jaap rot op' uit het uitvak. En ik hoor ook: 'werken voor je kanker geld', dat hoor ik alleen bij Feyenoord. Ik heb dat nergens anders gehoord. Ik vind dat soort dingen onbegrijpelijk. Kom op, we zijn net bezig. We zijn een heel nieuw team in opbouw, met een goede lijn naar boven. Maar we krijgen nu een aantal tikken.''

''We proberen het zo stabiel mogelijk te hebben, maar we maken fouten op cruciale momenten waardoor je de tegenstander hoop geeft,'' vervolgt Berghuis in gesprek met RTV Rijnmond. ''En dat heeft niks met chemie tussen spelers en trainers te maken. Want: stelden ze die vraag donderdag ook, of niet? Nee."

Lees meer over
Steven Berghuis Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties