Stam: ''Terecht dat het publiek kwaad en boos is''

Stam: ''Terecht dat het publiek kwaad en boos is''

Feyenoord zakte zondag volledig door het ijs in Sittard. De ploeg van trainer Jaap Stam verloor op bezoek bij Fortuna Sittard met liefst 4-2. De ploeg vergat daarmee de overwinning op FC Porto een goed vervolg te geven.

"Ik heb genoeg dingen gezien vandaag", zegt Stam tegen FOX Sports. "Er zijn veel dingen die anders moeten. Anders geef je de doelpunten niet zo makkelijk weg. Vooral na de 1-1 waren momenten dat we hoopten zelf door te drukken en een tweede goal te maken. We waren ook wel in situaties waarin we bij betere keuzes konden scoren. Daarna geven we makkelijk de doelpunten weg."

Vooral de defensie beleefde een zeer pijnlijke middag. "Ze willen het wel goed doen, maar in het maken van keuzes zijn we soms te twijfelend. Niet direct genoeg in het handelen en we laten ons de kaas van het brood eten. Dan kunnen zij makkelijk kansen creëren en wegkomen bij de tegenstander."

"Het begint allemaal bij het winnen van duels en agressief zijn. In andere wedstrijden heb je dat ook laten zien, daar hoop je vandaag dan ook op. Op een of andere manier lukt dat dan niet", aldus Stam.

Vanuit het uitvak waren een hoop negatieve spreekkoren te horen richting de ploeg van Stam. "In deze situatie kan je dit verwachten. We weten hoe het werkt: als je wint is het hosanna, als je verliest draait alles weer om. Dat mag ook. Terecht dat het publiek teleurgesteld is en kwaad en boos. Wij lopen er zelf ook mee rond en zien dat zelf ook."

Lees meer over
Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties