Stam: ''Terecht dat het publiek kwaad en boos is''

zondag 6 oktober 2019 16:59 122.950 keer bekeken 503 reacties Pro Shots

Feyenoord zakte zondag volledig door het ijs in Sittard. De ploeg van trainer Jaap Stam verloor op bezoek bij Fortuna Sittard met liefst 4-2. De ploeg vergat daarmee de overwinning op FC Porto een goed vervolg te geven.

"Ik heb genoeg dingen gezien vandaag", zegt Stam tegen FOX Sports. "Er zijn veel dingen die anders moeten. Anders geef je de doelpunten niet zo makkelijk weg. Vooral na de 1-1 waren momenten dat we hoopten zelf door te drukken en een tweede goal te maken. We waren ook wel in situaties waarin we bij betere keuzes konden scoren. Daarna geven we makkelijk de doelpunten weg."

Vooral de defensie beleefde een zeer pijnlijke middag. "Ze willen het wel goed doen, maar in het maken van keuzes zijn we soms te twijfelend. Niet direct genoeg in het handelen en we laten ons de kaas van het brood eten. Dan kunnen zij makkelijk kansen creëren en wegkomen bij de tegenstander."

"Het begint allemaal bij het winnen van duels en agressief zijn. In andere wedstrijden heb je dat ook laten zien, daar hoop je vandaag dan ook op. Op een of andere manier lukt dat dan niet", aldus Stam. 

Vanuit het uitvak waren een hoop negatieve spreekkoren te horen richting de ploeg van Stam. "In deze situatie kan je dit verwachten. We weten hoe het werkt: als je wint is het hosanna, als je verliest draait alles weer om. Dat mag ook. Terecht dat het publiek teleurgesteld is en kwaad en boos. Wij lopen er zelf ook mee rond en zien dat zelf ook."

Gerelateerd nieuws
503 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 232 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 199 mensen actief, waarvan 52 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved