Larsson in vorm: ''Denk dat het door de trainer komt''

vrijdag 4 oktober 2019 20:11 179.570 keer bekeken 357 reacties Pro Shots

Sam Larsson is bezig aan een goede periode in het shirt van Feyenoord. De Zweedse buitenspeler van de Rotterdamse club maakte vorige week tegen FC Twente twee goals, ook tegen FC Porto (2-0) was hij een van de betere Feyenoorders. Oud-voetballer Ali Boussaboun looft Larsson.

"Je ziet aan hem dat hij vertrouwen heeft", zegt hij in FC Rijnmond. "De doelpunten in de competitie hebben hem goed gedaan. Ik denk dat het door de trainer komt. Als je naar hem luistert in interviews heeft hij echt vertrouwen in hem. Hij zegt telkens dat hij goed kan voetballen maar in zichzelf moet geloven en lekker acties maken."

"Nu hij een paar doelpunten heeft gemaakt zie je ook dat hij het op een hoger niveau kan, tegen een betere tegenstander", vervolgt hij. "De Larsson van sc Heerenveen deed ongelooflijke dingen, maakte prachtige acties, mooi assists en goals. Hij kan echt wel voetballen maar je moet hem in stelling brengen en ook fouten laten maken. Dat moet kunnen."

"Als je Larsson de volgende wedstrijd links aan de buitenkant neerzet en hem aan de lijn laat plakken, dan zegt iedereen weer dat het helemaal kut was", voegt analist Geert den Ouden toe. "Maar in een vrije rol waarin hij naar binnen kan komen, speler kan uitspelen... Dat is de Larsson van Heerenveen, dat is zijn kwaliteit."

Gerelateerd nieuws
357 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72608 leden - Op dit moment zijn 723 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved