Sinisterra: ''In principe ben ik een buitenspeler''

Sinisterra: ''In principe ben ik een buitenspeler''

Luis Sinisterra speelde in de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente een uitstekende wedstrijd. De Colombiaanse speler is blij met de overwinning. ''Het was een heel belangrijke wedstrijd en we hebben een goed resultaat behaald. We hebben deze week hard gewerkt en ik ben blij dat dat er nu is uitgekomen."

Jaap Stam gebruikt Sinisterra de laatste wedstrijden als spits. "In principe ben ik een buitenspeler. Daar houd ik het meeste van. Maar als de trainer mij in het centrum nodig heeft, kan ik daar ook spelen. Daar gaat het ook wel goed."

''Het weer was niet goed, maar het is wel een mooie middag,'' grapt Sinisterra in gesprek met FOX Sports. ''Ik had het goed naar mijn zin. Alles is eigenlijk wel goed gegaan."

Stam is blij met zijn optreden. ''Sinisterra heeft het de afgelopen wedstrijden goed gedaan, maar ook vandaag weer. Met zijn snelheid en individuele actie vult hij het heel goed in. Daar zijn we heel blij mee.''

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties