Stam: ''Vandaag deed hij het hartstikke goed''

Stam: ''Vandaag deed hij het hartstikke goed''

Jaap Stam heeft zijn ploeg goed zien reageren op de nederlaag tegen AZ. De Rotterdammers speelden een sterke wedstrijd tegen FC Twente en wonnen uiteindelijk met 5-1. Het was de afgelopen dagen rumoerig rondom de club. ''Dan ben je heel blij dat we deze score hebben behaald en heel veel kansen erbij hebben gecreëerd.''

De groep heeft de afgelopen dagen veel met elkaar gesproken. ''Het is altijd mooi als dat kan. Het is niet alleen de de trainer die dat doet. We hebben een staf die daarmee bezig is. Uiteindelijk moeten de spelers het doen en ze hebben het heel goed gedaan. Wat we besproken hebben is goed uitgevoerd en uiteindelijk kan je dan kwaliteit leveren en wedstrijden winnen,'' vertelt de trainer in gesprek met FOX Sports.

Stam is vooral tevreden met het optreden van Sam Larsson. De Zweed was vandaag belangrijk voor Feyenoord. ''Sam is een jongen waar men weleens tegen tekeer gaat. Dat doen ze tegen iedereen en dat mag ook af en toe. Het is wel een jongen die zeker is van zichzelf in wat hij kan brengen en wat hij moet doen. De ene keer pakt dat beter uit dan de andere keer. Vandaag deed hij het hartstikke goed.''

Stam kijkt al uit naar FC Porto. "Dat wordt weer een leuke wedstrijd en weer een wedstrijd waarin we volle bak moeten. Het is wel een ploegje met aardige kwaliteiten. Het wil niet zeggen dat we kansloos zijn tegen een club met die historie en die kwaliteiten. Alleen valt het weer bij wat je zelf gaat leveren. Als je het daarin goed doet en je eigen kwaliteiten laat zien, kun je ook tegen dat soort ploegen resultaten halen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties