Narsingh baalt: ''Het is al eerder voorgekomen, nu weer''

Narsingh baalt: ''Het is al eerder voorgekomen, nu weer''

Luciano Narsingh was zondag een van de doelpuntenmakers bij Feyenoord. De Rotterdammers kenden een goede start tegen FC Emmen, waar in het snel op een 2-0 voorsprong kwam. Met hangen en wurgen speelde Feyenoord uiteindelijk met 3-3 gelijk.

"We staan 2-0 voor, het was een goed begin met veel kansen en veel loopacties", analyseert Narsingh. "Na de 2-0 zakken we helemaal in. Zij scoren twee keer en wij zijn het helemaal kwijt. Ik weet echt niet hoe dat kan. Het is al vaker voorgekomen, vandaag weer."

"Als we voorstaan, dan voetballen we opeens niet zoals wanneer het 0-0 staat. Dan scoren zij en dan wordt het heel moeilijk voor ons. We moeten gewoon blijven doen wat we doen, maar dat doen we niet. We worden laks", zegt de aanvaller bij FOX Sports. "Dit was weer een moeizame wedstrijd. We spreken elkaar in het veld aan op het wegzakken. Maar we moeten het ook uitvoeren dan. We zeggen dat we moeten blijven voetballer maar dat doen we niet. Het is moeilijk te verklaren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties