Stam: ''Dit is Feyenoord-onwaardig''

Stam: ''Dit is Feyenoord-onwaardig''

Feyenoord leek zondag een gemakkelijke middag tegemoet te gaan in Emmen. De ploeg kwam snel op een 0-2 voorsprong tegen FC Emmen, maar de thuisploeg boog dit later om tot 3-2. In de uiterste slotfase kwamen de Rotterdammers alsnog op gelijke hoogte.

"We begonnen heel goed", aldus trainer Jaap Stam tegen FOX Sports. "Als je met 2-0 voorkomt moet je dat vol blijven houden. Dat is het hele probleem vandaag. Als je dat niet doet en je speelt niet vanuit de principes die we hebben afgesproken, dan gaat het moeilijk worden. Daar schrok ik wel van. Het is frustrerend dat de jongens het wel kunnen maar dat er toch iets in de ploeg sluit na die start."

"Dit is Feyenoord-onwaardig, het mag niet gebeuren", zegt Stam over het weggeven van de voorsprong. Na een kwartier is het 0-2, dan kan het niet aan vermoeidheid liggen." Komende donderdag tref Feyenoord AZ in eigen huis. "Aan de ene kant is het lekker dat we zoveel wedstrijden spelen. We willen ons revancheren. AZ is een goede ploeg en krijgt veel lof. Uiteindelijk is het aan ons dat wij moeten laten zien dat we die wedstrijd kunnen winnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties