Toornstra: ''Er veranderde iets in onze houding''

Toornstra: ''Er veranderde iets in onze houding''

Jens Toornstra heeft een nederlaag in Emmen voor Feyenoord weten te voorkomen. In de absolute slotfase knalde hij de 3-3 binnen. Blij is hij logischerwijs niet met het resultaat.

"Het was heel slecht", begint Toornstra in gesprek met FOX Sports vlak na de wedstrijd. "Het eerste kwartier waren we heer en meester en maken we twee goede goals. Dan moet je doordrukken. Er verandert iets, waardoor wij de ruimtes te groot laten worden. Dan komt er een goal en gaan zij er weer in geloven. Dan zie je wat er kan gebeuren."

"Er verandert iets in onze houding", gaat Toornstra verder. "Als team waren we goed bezig, maar daarna valt het uit elkaar. Dat is een beetje het verhaal van de laatste weken, waarin we goede periodes afwisselen met heel slechte." Toornstra zelf viel een kwartier voor tijd in. De middenvelder is nog altijd op de weg terug van zijn blessure. "Ik kom eraan", zegt hij over zijn herstel.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties