Vermeer: ''We beginnen alsof we onder de indruk waren''

Kenneth Vermeer geeft aan dat zijn ploeg geen moment in de wedstrijd heeft gezeten. De Rotterdammers waren slordig aan de bal en kwamen amper voor het doel van Rangers FC. De wedstrijd werd dan ook verloren. "We speelden ons eigen spel niet. Dit is teleurstellend.''

''We beginnen alsof we een beetje onder de indruk waren. We speelden ons eigen spel niet. Dat resulteert in een penalty. Daarna kom je 1-0 achter,'' vertelt Vermeer in gesprek met RTV Rijnmond. ''In het begin lieten we ons afbluffen in de duels. In de tweede helft tonen we durf en lef, dat doen we in de eerste helft niet."

Jaap Stam werd boos op zijn ploeg tijdens de rust en de ploeg kwam anders de kleedkamer uit. "In de tweede helft heeft Rangers eigenlijk niks te vertellen. Dan creëer je mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar niet echt kansen. Ik denk gewoon dat wij in de tweede helft heer en meester waren. We hadden hier niet op een verlies gerekend. "