Fer: ''We zijn veel te slap in de tweede helft''

De eerste helft speelde Feyenoord goed en de tweede helft zakte het volledig weg. De 3-0 voorsprong werd vanwege eigen doelpunten van Edgar Miguel Ié en Renato Tapia nog bijna weggegeven. Middenvelder Leroy Fer is dan ook ontevreden over de wedstrijd.

''Je kan het ook zien aan de koppies denk ik. Wat we de tweede helft hebben laten zien is niet Feyenoord waardig,'' vertelt de middenvelder na afloop van de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. ''We zijn veel te slap in de tweede helft en dat kan je zien aan de goals die we weggeven.

''Ik denk dat we ook in de tweede helft goede kansen hadden en die moet je ook maken. Dan voetbal je heel anders. Dit moeten we gaan bespreken met z'n allen.'' Feyenoord krijg in de eerste helft twee strafschoppen. Rick Karsdorp nam de eerste en Leroy Fer de tweede.

Jaap Stam heeft vooraf aangegeven dat Rick Karsdorp en Leroy Fer onderling mogen uitmaken wie Steven Berghuis ging vervangen vanaf de stip. ''Ik nam de tweede en Rick nam de eerste. Dat hebben we vooraf afgesproken met elkaar. We mochten van de trainer zelf uitzoeken wie hem zou nemen.''