Chong verklaart keuze: ''Ik klim in de pikorde nu''

vrijdag 6 september 2019 16:33 170.410 keer bekeken 352 reacties Pro Shots

Tahith Chong had deze zomer de mogelijkheid om tijdelijk terug te keren op de Nederlandse velden. Feyenoord en PSV hoopten de oud-jeugdspeler van de Rotterdamse club te huren van Manchester United, maar de 19-jarige aanvaller koos voor zijn kans bij de Engelse topclub. In gesprek met Voetbal International verklaart Chong zijn keuze.

"Er zijn een paar spelers weg bij Manchester United, ik klim nu in de pikorde", aldus Chong. "Ik geniet nu bij United en hopelijk begin ik daar meer aan spelen toe te komen. Ik heb ook bij Feyenoord gespeeld, dus het zou altijd leuk zijn om terug te komen naar Nederland maar ik moet doen wat ik het beste voor mezelf vind. Ik denk dat dat nu blijven bij Manchester United is."

Het contract van de talentvolle Chong, die in de zomer van 2016 de jeugdopleiding van Feyenoord verliet voor een Engels avontuur, loopt na dit seizoen af. "We zijn in gesprek maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen", stelt hij. "We hebben nog een heel seizoen om te spelen. We zullen zien wat er gebeurt, er kan veel gebeuren in een jaar."

Gerelateerd nieuws
352 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71194 leden - Op dit moment zijn 199 mensen actief, waarvan 44 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved