Chong verklaart keuze: ''Ik klim in de pikorde nu''

Chong verklaart keuze: ''Ik klim in de pikorde nu''

Tahith Chong had deze zomer de mogelijkheid om tijdelijk terug te keren op de Nederlandse velden. Feyenoord en PSV hoopten de oud-jeugdspeler van de Rotterdamse club te huren van Manchester United, maar de 19-jarige aanvaller koos voor zijn kans bij de Engelse topclub. In gesprek met Voetbal International verklaart Chong zijn keuze.

"Er zijn een paar spelers weg bij Manchester United, ik klim nu in de pikorde", aldus Chong. "Ik geniet nu bij United en hopelijk begin ik daar meer aan spelen toe te komen. Ik heb ook bij Feyenoord gespeeld, dus het zou altijd leuk zijn om terug te komen naar Nederland maar ik moet doen wat ik het beste voor mezelf vind. Ik denk dat dat nu blijven bij Manchester United is."

Het contract van de talentvolle Chong, die in de zomer van 2016 de jeugdopleiding van Feyenoord verliet voor een Engels avontuur, loopt na dit seizoen af. "We zijn in gesprek maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen", stelt hij. "We hebben nog een heel seizoen om te spelen. We zullen zien wat er gebeurt, er kan veel gebeuren in een jaar."

Lees meer over
PSV Tahith Chong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties