'Miguel Araujo in Nederland en wacht op akkoord'

'Miguel Araujo in Nederland en wacht op akkoord'

Carlos Gonzales, zaakwaarnemer van Miguel Araujo, is momenteel in Nederland om te onderhandelen met Feyenoord. De Rotterdammers willen de 24-jarige verdediger Araujo graag vastleggen. De speler zelf is vannacht aangekomen op Schiphol en wacht momenteel de onderhandelingen af in een hotel.

Volgens Gonzales heeft Feyenoord te maken met flinke concurrentie en azen diverse clubs op de international van Peru. "Als alles naar wens verloopt, kan het komend weekend of maandag rond zijn. Ik kan niet bevestigen dat het een Nederlandse club wordt, want er zijn ook aanbiedingen uit België, Frankrijk en Griekenland. Nantes heeft toenadering gezocht, maar er is nog niets besloten. We sluiten niets uit.''

De stopper van Alianza Lima ligt nog tot het einde van 2019 vast bij de club uit Peru, waardoor de zeventienvoudig international mogelijk voor een laag bedrag de overstap kan maken naar Europa. Araujo speelde afgelopen zomer twee wedstrijden op de Copa America.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties