VI: Ultiem bod Feyenoord voor Marcos Senesi

VI: Ultiem bod Feyenoord voor Marcos Senesi

De onderhandelingen met Marcos Senesi zijn nog altijd niet afgerond. Feyenoord heeft vandaag een ultiem bod ingediend bij San Lorenzo voor de 22-jarige verdediger. Volgens Voetbal International naderen de twee clubs een akkoord en gaat het vooral nog om details over de belastingafdracht van de transfer.

De Rotterdammers hebben een laatste bod gedaan van ongeveer zeven miljoen euro. De Argentijnse club heeft volgens het weekblad een flink doorverkooppercentage bedongen. Senesi heeft nog een contract voor één seizoen bij San Lorenzo en staat open voor een overstap naar Europa.

Update 13:44 | Diverse buitenlandse media melden dat Feyenoord een bod heeft gedaan van 7,3 miljoen euro voor 75% van de transferrechten van Marcos Senesi. Het miljoenenbod is door San Lorenzo geaccepteerd. De transfer gaat pas definitief worden afgerond wanneer de Rotterdammers de groepsfase van de Europa League hebben behaald.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties