Karsdorp: ''Zeker thuis zijn dit heerlijke avondjes''

donderdag 22 augustus 2019 22:13 56.595 keer bekeken 96 reacties Pro Shots

Feyenoord staat na de 3-0 overwinning op Hapoel Beer Sheva met één been in de groepsfase van de Europa League. De seizoensstart van de Rotterdammers was vooralsnog geen succesvolle, maar vandaag liet de ploeg naast een goed resultaat ook goed voetbal zien.

"In de competitie gaat het wat minder, maar als je ons vandaag ziet voetballen: lekker dominant, zoals het hoort. Zeker als je thuis speelt zijn dit heerlijke avondjes hier", aldus Rick Karsdorp in gesprek met FOX Sports. "Je houdt de nul en scoort er drie. Misschien had je er meer moeten maken, maar we waren dominant en iedereen zat er kort op. Zo hoort het, helemaal thuis."

Karsdorp maakte tegen Hapoel Beer Sheva voor het eerst sinds zijn terugkeer bij Feyenoord de negentig minuten vol. "Ik voel me fit en wist dat het eraan zat te komen dat ik de negentig minuten aan ging tikken. In de 75e minuut zag je me ook nog als een gek naar die keeper van hun toerennen om het publiek nog één keer mee te nemen. Het is lekker dat iedereen weer wat fitter wordt. Daarvan zie je vandaag het resultaat."

"De groep is goed, we zijn veel met elkaar bezig", vertelt Karsdorp. "In de competitie ziet het voetbal er niet goed uit, vanavond wel. Je moet die lijn doortrekken. Misschien hadden we wel een overwinning zoals vandaag nodig. We gaan het zien. Eerst volgende week daar, dan weer in de competitie. Het is aan ons om het tij te keren. Daar zijn we vandaag mee begonnen." 

Gerelateerd nieuws
96 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 382 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved