Stam looft basisdebutant Ié: ''Voetbalt vol zelfvertrouwen''

Stam looft basisdebutant Ié: ''Voetbalt vol zelfvertrouwen''

Trainer Jaap Stam is tevreden over het optreden van zijn ploeg tegen Hapoel Beer Sheva. Niet alleen het resultaat was goed, ook de manier van voetballen leek op wat Stam graag wil zien.

"We hebben vol overtuiging gespeeld", zegt Stam in gesprek met Veronica. "Fris, initiatief nemend, agressief en ook verdedigend hebben we het aardig gedaan. Het was een ploeg die wel kwaliteit heeft. Dat zie je later ook als ze meer willen gaan voetballen. Uiteindelijk houden wij het goed dicht. Wat ook heel belangrijk is, ook deze wedstrijd weer, is dat we veel kansen creëren. Je maakt er ook weer drie." Dat het er meer hadden kunnen zijn, zegt Stam niet zo veel. "Er is altijd een maar."

Edgar Ié debuteerde tegen Hapoel in de basis en deed dat erg goed, vindt ook Jaap Stam. "We hadden hem een paar keer gezien. Uiteindelijk is het altijd afwachten hoe dat in een wedstrijd gaat uitpakken. We hebben allemaal gezien dat het een speler is die vol zelfvertrouwen voetbalt. Hij heeft kwaliteiten aan de bal, heeft de snelheid om gaten dicht te lopen en is verdedigend sterk."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties