Fer: ''We hebben redelijk gespeeld, niet top''

Fer: ''We hebben redelijk gespeeld, niet top''

Leroy Fer was een van de hoofdrolspelers in de thuiswedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. De middenvelder scoorde twee van de drie doelpunten. Na afloop verscheen hij voor de camera van Veronica.

"We hebben redelijk gespeeld, niet top", begint Fer. "De intensiteit was goed, maar we maken toch te veel foutjes. Het zijn kleine individuele fouten die we zelf maken, waardoor zij kansjes krijgen. Het is wel positief dat we er drie hebben gemaakt en niks tegen hebben gehad."

"Over de hele wedstrijd vond ik dat we er goed op zaten. De intensiteit was goed, we waren fel en wilden onze duels winnen. De tweede helft hadden we iets meer geduld aan de bal, daardoor maak je er drie."

Fer zelf werkt nog altijd aan zijn fitheid, maar kon vandaag 88 minuten meedoen. "Aan het einde was ik toch wat vermoeid. het zijn gewoon stappen die ik maak. Ik ben blij dat ik vandaag weer wat meer minuten heb gemaakt."

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties