Fer: ''Hopelijk kan ik donderdag een hele wedstrijd spelen''

Fer: ''Hopelijk kan ik donderdag een hele wedstrijd spelen''

Feyenoord speelde zondag een zware wedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers hadden het voetballend moeilijk tegen de bezoekers uit Utrecht, maar ook op het gebied van de fitheid leek iets aan te merken. In de slotfase leken veel spelers last van pijntjes te hebben.

"Ik denk dat veel jongens met een comeback bezig zijn, jongens die lang niet gespeeld hebben", zegt Leroy Fer. "Heel veel jongens binnen de selectie, ik ben er zelf ook een van. Dan is het voor de trainer moeilijk om bepaalde keuzes te maken, hij moet altijd rekening houden met jongens die van een lange weg terugkomen. Het is moeilijk, maar we zijn allemaal hard aan het werk om die drie wedstrijden per week negentig minuten vol te houden."

Ook zijn eigen fitheid werd besproken. "Het gaat in overleg", zegt Fer tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben nog steeds niet waar ik wil zijn. Ik moet er hard aan werken. Vandaag stonden er 45 minuten op, hopelijk kan ik donderdag weer een hele wedstrijd spelen."

Lees meer over
FC Utrecht Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties