Troost over Tapia: ''Had het anders moeten verwoorden''

vrijdag 16 augustus 2019 18:05 83.375 keer bekeken 250 reacties Pro Shots

Renato Tapia is deze transferwindow een veel besproken Feyenoorder. De middenvelder kon deze zomer de overstap naar Lokomotiv Moskou, maar daar zat hij niet op te wachten. Het leverde kritiek van technisch directeur Sjaak Troost op, die aangaf zich niet in de maling liet nemen. Momenteel is Tapia basisspeler bij Feyenoord.

"Het schijnt nog wel een hot item te zijn en telkens komt het terug", zegt Troost tegen Feyenoord TV. "Ik heb niet gezegd dat het een slechte voetballer is, ook niet dat het een slecht mens is. Het enige dat ik heb gezegd, in het belang van Feyenoord, is dat het niet zo kan zijn dat spelers voor niets weglopen waar we veel geld voor hebben betaald. Dat is eigenlijk het enige."

"Dat het excuus toen werd gebruik over een Nederlands paspoort, daar had ik wel bedenkingen bij. Dat ik me toen misschien iets té heb uitgelaten, daar kan ik over zeggen dat ik het anders had moeten verwoorden. Maar ik verander niet van mening."

"Tuurlijk is hij een goede voetballer en een goed mens, dat is niet het issue. Maar ik zit hier ook voor de club. Het belang van de club telt. Daar moet ik me hard voor maken, daar maak ik mezelf niet populair mee. So be it."

Binnenkort gaat Troost met Tapia in gesprek. "De relatie is prima hersteld, maar we moeten een gesprek aangaan voor het einde van de transferwindow en dan praten over de toekomst."

Gerelateerd nieuws
250 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 51 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved