Vermeer teleurgesteld: ''Ons bekende zwabberballetje hé''

Vermeer teleurgesteld: ''Ons bekende zwabberballetje hé''

Kenneth Vermeer is de meest besproken man na de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord. De doelman pakte een penalty en kreeg een doelpunt tegen van ruim dertig meter. ''Ons bekende zwabberballetje hé,'' reageert Vermeer teleurgesteld bij het zien van de beelden.

Bij Feyenoord speelt men met andere ballen. ''Dat klopt, met een adidas bal. Die doet dat iets minder, maar tegenwoordig trappen de jongens geen normale ballen meer. In de warming-up zagen we al ballen alle kanten opgaan. In de wedstrijd een vrije trap van Faik, die bal kwam ook op mij af en ging uiteindelijk ook de andere kant op en nu weer,'' vertelt Vermeer in gesprek met FOX Sports.

De doelman was ook woedend dat Ibrahim Dresević niet werd aangepakt. ''Er was nul druk op de bal. Hij schiet hem dan, maar hij had nog een aantal meters door kunnen lopen en uit kunnen halen. Het mocht niet zo zijn. Al met al is het een terechte uitslag."

Vermeer was de eerste helft nog de held van Feyenoord met het stoppen van een strafschop en dat is niet de eerste keer. ''Ik heb geen geheim. Je moet gewoon proberen om die bal te stoppen. Ik probeer altijd zo lang mogelijk te blijven staan. Hij schiet hem niet verkeerd in, maar met een beetje geluk hou ik hem tegen. Een goed genomen penalty hou je over het algemeen niet tegen, maar vandaag lukte mij dat wel gelukkig.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties