Van Wolfswinkel loopt hersenschudding op

Van Wolfswinkel loopt hersenschudding op

Ricky van Wolfswinkel heeft een blessure opgelopen en is daarom in de competitiewedstrijd tegen Servette FC niet inzetbaar. De spits van FC Basel heeft een hersenschudding opgelopen en dit heeft mogelijk ook gevolgen voor zijn transfer naar Feyenoord.

De ernst van zijn blessure is nog niet bekend, maar de verwachtingen zijn dat Van Wolfswinkel ook de komende weken niet inzetbaar is. FC Basel meldt via de officiële kanalen dat de spits momenteel in het ziekenhuis ligt voor nader onderzoek.

Het bestuur van FC Basel heeft wel aangegeven dat Van Wolfswinkel voor de juiste prijs mag vertrekken. Ook na de verkoop van spits Albian Ajeti aan West Ham United staan de Zwitsers open voor een transfer van de 30-jarige aanvaller.

De vraag is echter of Feyenoord nog geïnteresseerd is nu zijn blessure vermoedelijk net zo lang gaat duren als de terugkeer van Nicolai Jørgensen en de oplossing met Steven Berghuis voorin goed is uitgepakt. De Rotterdammers hebben volgens de laatste informatie één miljoen euro geboden en FC Basel verlangt een bedrag van twee miljoen euro.

[poll=387]

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties