Zware operatie voor Carlo de Leeuw

dinsdag 6 augustus 2019 11:39 80.245 keer bekeken 122 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Carlo de Leeuw (58) wordt volgende week in het Radboud Medisch Centrum in Nijmegen geopereerd aan zijn tong. Bij de oud-speler en huidig materiaalman van Feyenoord werd in de aanloop naar het huidige seizoen tongkanker geconstateerd wat een zware, waarschijnlijk ruim 12 uur durende operatie nodig maakt.

De kansen op een (vrijwel) volledig herstel zijn volgens de behandelend artsen goed. Wel is duidelijk dat De Leeuw na de operatie nog een lang traject te wachten staat. Na de ingreep zal hij voorlopig nog in het ziekenhuis moeten blijven en praten zal voor hem nog geruime tijd lastig zijn.

‘Maar jullie zijn nog niet van me af,’ sprak hij strijdbaar en lachend toen hij vorige week met zijn vrouw nog even langs kwam bij de collega’s op het trainingscomplex 1908. Supporters die Carlo door middel van een kaartje een hart onder de riem willen steken kunnen dit sturen naar:

Feyenoord Rotterdam
T.a.v. Carlo de Leeuw
Postbus 9635
3007 AP Rotterdam    

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 384 mensen actief, waarvan 60 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved