Veldwijk: ''Of Feyenoord moet aankloppen''

Veldwijk: ''Of Feyenoord moet aankloppen''

Lars Veldwijk staat open voor een nieuwe stap in zijn carrière. De huidige spits van Sparta Rotterdam heeft te horen gekregen dat zijn club meewerkt aan een transfer. De Zuid-Afrikaan ziet een transfer binnen Nederland niet gebeuren.

"Sparta staat open voor een transfer, ik sta open voor een transfer. Vorig jaar hebben we dat zo afgesproken. Als er wat moois komt, dan ga ik daar naar kijken,'' vertelt Veldwijk in gesprek met Voetbalprimeur.nl. ''Het moet voor Sparta goed zijn, voor mij én voor mijn familie."

Een transfer binnen Nederland gaat hem niet worden. "Of Feyenoord moet aankloppen... Nee, binnenland zal moeilijk worden. Dus het wordt dan het buitenland, denk ik. Ik ga geen open sollicitatie doen. Maar als een topclub zich meldt, denk ik dat iedere speler daar voor openstaat. Als ze aankloppen, dan voel je je vereerd. Zullen we even naar boven toe om het rond te maken? Haha," grapt Veldwijk.

[readmore=51384]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties