Van der Heijden wil nog altijd vertrekken: ''Ja, zeker''

Van der Heijden wil nog altijd vertrekken: ''Ja, zeker''

Jan-Arie van der Heijden wil nog altijd vertrekken bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger spreekt na de wedstrijd tegen Sparta opnieuw uit dat hij een vertrekwens heeft. ''Ja, zeker,'' bevestigt hij zijn wens in gesprek met FOX Sports.

Van der Heijden is op dit moment niet in gesprek met een club. ''Er is op dit moment geen sprake van. Feyenoord wil mij niet laten gaan,'' vertelt Van der Heijden. ''Als ik hier ben en ik ga spelen geef ik altijd 100%. Het is een mooie club waar ik altijd 100% voor zou geven.''

Wel of geen plek in de basis heeft geen invloed op zijn keuze. "In dat interview heb ik ook aangegeven dat het daar niet aan ligt. Ik heb het altijd hartstikke goed naar mijn zin gehad bij Feyenoord. Supermooie club, fijne stad. Alleen, wat ik al eerder heb gezegd: als er geen vertrouwen is van bovenaf, dan is het voor mij tijd om verder te kijken. Ik denk dat iedereen dat begrijpt."

[readmore=51389]

Lees meer over
Jan-Arie van der Heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties