Stam: ''Opgelucht? Ik ben teleurgesteld''

Stam: ''Opgelucht? Ik ben teleurgesteld''

Feyenoord heeft in de slotfase nog een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Jaap Stam is alles behalve opgelucht. De trainer is teleurgesteld in het resultaat en verwijt zijn ploeg opnieuw het te makkelijk weggeven van tegendoelpunten.

Stam zag Feyenoord ook een hoop kansen creëren. ''We hebben momenten gehad om het zelf te beslissen. Het gaat telkens mis voor de goal, dat we hem er niet inschieten,'' vertelt Stam in gesprek met FOX Sports. Feyenoord kreeg twee tegendoelpunten te verwerken. ''Daar gaan we mee aan de slag, wederom. Spelers moeten op bepaalde momenten adequater ingrijpen waardoor dit niet gaat gebeuren.''

''Ik was tevreden over het aantal mogelijkheden dat we hebben gecreëerd. Je weet ook dat Sparta compact speelt en dan moet je geduldig blijven om er door heen te komen. Dat hebben we bij vlagen goed gedaan. Je krijgt ook kansen, maar die moet je dan ook afmaken,'' vertelt Stam, die de gehele wedstrijd druk aan het coachen was langs de kant. ''Soms heb je ook neiging om het zelf te doen ja, maar je leeft mee met de situatie.''

"Ik heb echt wel positieve dingen gezien", zei hij. "Het is allemaal niet zo negatief en slecht. We zijn blijven doorgaan tegen een tegenstander die heel compact verdedigde en snel counterde. Tegen zo'n ploeg is het lastig aanvallen. We maken pas in de 95e minuut de 2-2 maar dat was dik en dik verdiend. Daar hebben we voor gevochten."

[readmore=51380]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties