‘Gesprek met Tapia levert niets op: Peruviaan blijft in De Kuip’

vrijdag 26 juli 2019 17:44 262.570 keer bekeken 1.159 reacties Pro Shots

Het stoom kwam onlangs uit de oren van Sjaak Troost toen hem werd gevraagd naar de situatie van Renato Tapia bij Feyenoord. De technisch manager bonjourde de Zuid-Amerikaans international zowat naar de uitgang, ondanks zijn doorlopende contract en het feit dat Tapia zelf graag bij Feyenoord blijft.

Deze week heeft er weer overleg plaatsgevonden tussen Troost en kamp-Tapia. De harde bewoordingen van de (tijdelijke) opvolger van Martin van Geel lijken echter niets op te hebben geleverd. ‘’Het plan wat we met Renato hebben blijft hetzelfde, hij blijft bij Feyenoord’’, citeert de Zuid-Amerikaanse sportverslaggever Niko Moreno de bewoordingen van zaakwaarnemer Carlos Gonzales.

Hoofdtrainer Jaap Stam zal het overigens allemaal prima vinden. De oefenmeester zei in reactie op de woorden van Troost dat hij Tapia er prima bij kan hebben. Door de Copa América heeft Stam de middenvelder echter nog niet aan het werk kunnen zetten. 

Gerelateerd nieuws
1159 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 302 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1663 mensen actief, waarvan 470 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved