‘Gesprek met Tapia levert niets op: Peruviaan blijft in De Kuip’

‘Gesprek met Tapia levert niets op: Peruviaan blijft in De Kuip’

Het stoom kwam onlangs uit de oren van Sjaak Troost toen hem werd gevraagd naar de situatie van Renato Tapia bij Feyenoord. De technisch manager bonjourde de Zuid-Amerikaans international zowat naar de uitgang, ondanks zijn doorlopende contract en het feit dat Tapia zelf graag bij Feyenoord blijft.

Deze week heeft er weer overleg plaatsgevonden tussen Troost en kamp-Tapia. De harde bewoordingen van de (tijdelijke) opvolger van Martin van Geel lijken echter niets op te hebben geleverd. ‘’Het plan wat we met Renato hebben blijft hetzelfde, hij blijft bij Feyenoord’’, citeert de Zuid-Amerikaanse sportverslaggever Niko Moreno de bewoordingen van zaakwaarnemer Carlos Gonzales.

Hoofdtrainer Jaap Stam zal het overigens allemaal prima vinden. De oefenmeester zei in reactie op de woorden van Troost dat hij Tapia er prima bij kan hebben. Door de Copa América heeft Stam de middenvelder echter nog niet aan het werk kunnen zetten.

Lees meer over
martin van geel Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties