Botteghin: ''We hebben nog genoeg tijd''

Botteghin: ''We hebben nog genoeg tijd''

Feyenoord is in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 0-3 onderuit gegaan tegen Panathianikos. Het zijn flinke cijfers, maar volgens Eric Botteghin moet daar niet te zwaar aan getild worden.

"We hebben het redelijk goed gedaan, maar zij waren effectief. Wij niet", begint Botteghin voor de camera van Veronica. "We hebben veel gecreëerd, maar niet gescoord. Zij maakten goals door onze fouten."

De ploeg ging met een duidelijk idee het veld in. "We wilden dominant zijn, balbezit hebben en veel druk zetten. We hebben bij vlagen goed gespeeld, maar als je met 0-3 verliest is dat natuurlijk slecht."

Toch maakt Botteghin zich geen zorgen. "We hebben nog genoeg tijd. We moeten ons nu klaarmaken voor het begin van de competitie." Of Botteghin er dan nog speelt lijkt de vraag, nu er geruchten zijn dat er interesse is uit zijn thuisland. De verdediger is zelf echter stellig: "Ik ben erbij bij het begin van de competitie."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties