'Alireza Jahanbakhsh wil niet terug naar Nederland'

'Alireza Jahanbakhsh wil niet terug naar Nederland'

Feyenoord kan Alireza Jahanbakhsh uit het hoofd zetten. De Rotterdammers waren geïnteresseerd in de 25-jarige aanvaller om hem tijdelijk over te nemen van Brighton & Hove Albion. Jahanbakhsh heeft aangegeven niet open te staan voor een terugkeer naar Nederland.

Niet alleen Feyenoord wilde Jahanbakhsh overnemen, zo laat spelersbegleider Amir Hashemi Moghaddam aan Iraanse media weten. ''Verschillende Nederlandse clubs hebben hem gevolgd en contact opgenomen, maar Alireza denkt er niet aan om terug te keren naar Nederland. Hij blijft graag in Brighton.''

Jahanbakhsh maakte afgelopen zomer voor maar liefst vijfentwintig miljoen euro de overstap van AZ naar Brighton & Hove Albion. De duurste aankoop uit de clubhistorie van de Engelse club heeft de verwachtingen geen moment kunnen waarmaken. De aanvaller scoorde geen enkele keer. Jahanbakhsh wil zich aankomend seizoen revancheren en hoopt een kans te krijgen.

Lees meer over
Ramón ten Hove Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties