Feyenoord en Urawa Red Diamonds gaan samenwerken

Feyenoord en Urawa Red Diamonds gaan samenwerken

Feyenoord en Urawa Red Diamonds gaan de komende jaren samenwerken. De Japanse club en de Rotterdamse club hebben vandaag een overeenkomst bereikt. Het is de bedoeling dat kennis tussen de twee clubs zal worden gedeeld.

Vandaag hebben hoofdjeugdopleiding Stanley Brard en Gido Vader in Japan een intentieverklaring getekend met de voormalige club van oud-Feyenoorder Shinji Ono. Ook is er de Rotterdamse visie gedeeld met medewerkers van Urawa Reds-jeugdacademie.

''We zijn al geruime tijd in gesprek met Urawa Red Diamonds', vertelt Gido Vader op de clubwebsite. ''Dat betekent dat de club deze samenwerking ziet als een zeer belangrijke en mogelijk een verschuiving in het clubbeleid, omdat Urawa de wens heeft om meer gebruik te maken van haar jonge talenten.''

''We zijn blij om aan dit proces bij te dragen, terwijl het voor Feyenoord zowel een eer is als een kans om een partnerschap aan te gaan met Urawa Reds, een van de meest vooraanstaande clubs in Japan en zelfs in heel Azië. In de komende maanden zullen we verdere stappen in onze samenwerking bespreken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties